فتق زمانی اتفاق می افتد که لایه های درونی عضله شکمی یا روده ضعیف شوند و تورم یا پارگی ایجاد شود. لایه داخلی شکم هم به دیواره شکم تضعیف شده فشار آورده و یک کیسه بادکنک مانند درست میکند، واین باعث میشود احشاء درونی شکم یا بافت شکمی به درون این کیسه رانده شوند. جراحی فتق برای برگرداندن بافت به محل اولیه ی خود است. در این مطلب همه چیز را راجب عمل جراحی فتق برایتان توضیح میدهیم. عمل جراحی فتق یکی از شایعترین روشهایی درمان فتق است. برطبق مطالعات انجام شده در سال 2014، سالانه بیش از 350000 عمل جراحی فتق در آمریکا انجام میشود.
حدود 1 تا 2 سال طول میکشد تا فتق علایم آزاردهنده و دردناکی از خود بروز دهد. برخی افراد تنها هنگام فعالیتهایی مانند ورزشهای شدید متوجه علایم فتق میشوند.
علایم و فاکتورهایی که نشان دهنده ی لزوم جراحی هستند عبارتنداز:
در بعضی موارد، فتقها علایمی از خود نشان نمیدهند؛ اما این وضعیت، بدون عمل جراحی از بین نخواهد رفت، پس وقتیکه علایم منفی دیده شد، جراحی مورد نیاز خواهد بود.
این روش قدیمی ترین جراحی فتق محسوب میشود. در هرنیورافی بااستفاده از یک وسیله ی بلند فتق برش داده میشود و بافت خارج شده به محل قبلی خود بازگردانده میشود.
پس از بخیه زدن سوراخهای باز شده، زخم استریل شده و جراحی به پایان میرسد.
این روش برای درمان فتقهای عودکننده بسیار مناسب است. مش پرولن مورد استفاده در این روش است. مش به صورت مربع و گوشههای خمیده دور طناب اسپرماتیک در محل خروج آن از طناب اینگوینال قرار میگیرد. در این روش جراح بجای بخیه زدن عضلات، از یک پلاستیک قابل انعطاف مانند پلی پروپیلن یا بافتهای حیوانی استفاده میکند.
هرنیوپلاستی یک روش بهتر و بدون استرس است.
...
برای مطالعه ادامه متن بر روی لینک زیر کلیک کنید: